Natuurcoaching

Sta open, voel, verwonder, ontvang en laat stromen…

Natuurcoaching waarbij verschillende natuur elementen met elk hun eigen energie draagkracht brengen voor jouw coachings-sessies. In de natuur zal je sneller inzichten verkrijgen die jij nodig hebt om tot nieuwe stappen / inzichten te komen… De antwoorden liggen dichter bij dan je denkt… Als je jezelf openstelt, leert luisteren en de verbinding durft aan te gaan met de energie van de natuur dan geeft zij ontzettend waardevolle informatie en nieuwe inzichten

Heb je behoefte aan een Spar partner? Ben je op zoek naar inzichten vanuit de natuur?
Dan kan je bij mij terecht voor natuurcoaching, waar we ´letterlijk´ een traject doorlopen om inzicht te krijgen op vraagstukken waar je helderheid in wilt. De coachingssessies zijn altijd buiten en de natuur wordt actief betrokken bij jouw vraagstukken, hierbij wordt er ook gebruik gemaakt van boomverbindingen.. We wandelen in een rustig tempo zodat je kunt aarden in het moment. De sessies worden gegeven in het nationaal park de Heerenduinen in IJmuiden.

Intro-walk: € 99,00 incl btw > kennismakingswandeling van 3 uur waarbij je kunt ervaren wat natuurcoaching voor jou kunt betekenen. Als het bevalt kun je evt pakket A hieraan koppelen.

Pakket A:  € 190,00 incl btw > o.b.v. 2 coaching sessies á 3 uur.

Pakket B:  € 277,00 incl btw > o.b.v. 3 coaching sessies á 3 uur.

Pakket C: € 450,00 incl btw > o.b.v. 4 coaching sessies á 3 uur + 1 reflectiesessie. In dit natuurcoaching zullen we naast de 4 sessies die we intensief doorlopen + 1 reflectiesessie nadien doen.

Mail of bel voor meer informatie of een afspraak. mail@heksenkruid.nl of bel 06-22163389

Open je Hart
Voel de stilte binnenkomen
Ervaar de wijsheid van de Eik
Laat de natuur je meenemen in de wereld van nieuwe inzichten