23 september Mabon-Maanviering

Volle Maanviering & wandeling

Deze avond gaan wij wandelen in de energie van de Volle Maan.

De Maan mooi & mysterieus, een baken in de nacht. Zij is een symbool van de cycli van het leven, van de geboorte tot de dood en de wedergeboorte.

De maan wordt gezien als de vrouwelijke kracht aan de hemel, zoals de zon het mannelijke vertegenwoordigd. De Maan is de moeder. Staat symbool voor vruchtbaarheid.

In september staat de Oogstmaan in haar kracht, deze staat voor ONSTERFELIJKHEID
De oogst van nu is het zaad voor later. Je kunt nu bekijken wat er genoeg waarde heeft om als zaad voor de toekomst te dienen en wat je niet langer nodig hebt om opnieuw geboren te laten worden in de volgende cycli.
Tijdens het Oogstfeest Mabon op 23 september zullen we samen met de wandeling een ritueel doen, waarbij we hierover inzichten zullen gaan verwerven.

Datum: 23 september 2018
Tijd: 20.00 tot ca. 22.00 uur
Locatie: Buiten – plek hoor je na inschrijven (NH omg Velsen)
Kosten: € 21,00 per persoon
Aanmelden: mail@heksenkruid.nl –  via deze link kun je betalen

De maanviering wordt in een klein groepje gedaan, met een intiem karakter. Het aantal deelnemers is 4 tot 8 personen. Ook zeer geschikt voor mensen die kennis willen maken met het vieren van de Maan. Samen met de wandeling doen we ook een Maanritueel die verbonden is met het thema van de Maan die op dat moment in haar kracht staat.