Ontdek de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan…

Lourdes-ervaringen – Hoe het licht ook een keerzijde heeft

Graag deel ik met jullie de ervaringen van mijn recente reis naar Lourdes, een ervaring die overwegend vol van licht en positiviteit was, maar helaas ook een schaduwzijde kreeg door de invloed van negativiteit.

Het is altijd moeilijk om te zien hoe belastende verhalen over je verspreid worden. Smaad, zoals we dat noemen, ontstaat vaak uit aannames en eigen invullingen. Afgelopen maand werd ik geconfronteerd met deze donkere energie, en ik wil mijn ervaringen en gedachten hierover graag met jullie delen.

Tijdens mijn reis zat ik in een mooie flow met het verspreiden van de Lourdes-energie. Mijn intentie was om mijn volgers mee te nemen in de bijzondere ervaring en de krachtige energie van Lourdes.

Zo bood ik de gelegenheid om een flesje water of een kaars uit Lourdes te kopen. We reisden van Noord- naar Zuid-Frankrijk, boekten een hotel en besteedden drie dagen met veel enthousiasme aan het verzamelen van de gewenste items, het aansteken van kaarsen en het maken van foto’s.

Het idee was om op een betrokken en plezierige manier de Lourdes-ervaring te delen, zodat mijn volgers zich verbonden konden voelen met de energie van Maria en Lourdes.

Helaas, kort nadat ik dit aanbod had gepresenteerd, ontving ik een bericht van iemand die me beschuldigde van oplichting. Ze vond het ongepast om geld te vragen voor het water uit Lourdes, dat volgens haar gratis zou moeten zijn. Dit raakte me diep, omdat mijn intentie nooit was om mensen te benadelen of een verkeerd gevoel te geven.

Ik antwoordde haar dat ik het jammer vond dat ze de situatie zo zwart-wit zag en dat ik hoopte dat ze de intentie achter mijn actie kon begrijpen. Ondanks deze negatieve feedback bleef ik mijn focus leggen op de zuiverheid van mijn intenties en negeerde ik haar verdere de negatieve commentaren.

Terug thuis, na veel zorg en voorbereiding om de Lourdes-items veilig bij de eindontvangers te krijgen, bleef de impact van deze negatieve ervaring knagen.

Waarom heeft negativiteit zo’n sterke invloed op ons, zelfs wanneer de positieve reacties zoveel talrijker en lichter zijn?

Dit doet me denken aan mijn opleiding tot Lichtwerker, waar ik leerde dat lage trillingen meer vat hebben op ons emotionele energielichaam. Deze worden emotionele haakjes genoemd, die letterlijk aan ons blijven hangen.

Daarom kies ik ervoor om deze ervaring te zien als een kans om te groeien en mezelf eraan te herinneren om regelmatig mijn lichtlichaam op te schonen. Dit is iets wat ik jou ook wil meegeven als je merkt dat een negatief emotioneel haakje blijft ‘plakken’.

Ik heb vertrouwen in de liefde en zuiverheid waarmee ik deze reis heb gemaakt en de oprechte intentie waarmee ik mijn volgers wilde betrekken.

Dank jullie wel voor het lezen van dit bericht. Weet dat alles wat ik doe met liefde en de beste bedoelingen is gedaan.

Mocht je geïnteresseerd zijn, ik heb nog enkele Lourdes-setjes beschikbaar in de webshop. Voel je vrij om een kijkje te nemen! Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Warme groet,
Yvonne Vrijhof

#Lourdes #Lichtwerk #Positiviteit #EmotioneleEnergie #Lichtlichaam #Groeikansen #MariaEnergie #Webshop #LourdesSetjes #Lichtwerker