Ontdek de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan…

Boom Healing 1 november

Bomen zijn de stille reuzen van de aarde, vol wijsheid en geduld. Ze staan stevig geworteld, bieden schaduw, schone lucht en rust. Toch voelen we vaak niet hoe sterk hun behoefte is aan verbinding met ons. Bomen zijn niet slechts objecten van bewondering of stille observators; ze zijn levende wezens die ons net zo hard nodig hebben als wij hen.

Wat is Boom Healing?

Boom Healing gaat verder dan simpelweg genieten van hun aanwezigheid. Het gaat om bewust contact maken, energie en liefde sturen naar de bomen en het land waar ze staan. Door middel van Boom Healing kun je de natuur helen en haar helpen herstellen, precies zoals zij dat voor ons doet.

Waarom Boom Healing?

Onze wereld is constant in beweging en vaak niet in harmonie met de natuur. Dit leidt tot onbalans in onze ecosystemen, waarbij bomen en bossen vaak de dupe zijn van vervuiling, ontbossing en verwaarlozing. Met Boom Healing richten we ons op het herstellen van deze balans. We geven de natuur niet alleen fysiek, maar ook energetisch de ruimte om te herstellen en opnieuw te bloeien.

Bomen kunnen onze helende energie gebruiken om sterker te worden en hun omgeving te ondersteunen. Denk aan de energie van liefde, rust en vrede die je een boom kunt schenken door meditatie, aanraking of simpelweg bewust aanwezig te zijn in hun nabijheid.

Wat is een Eco-Therapie Dag?

Op een Eco-Therapie Dag komen we samen om het bos in te gaan, ons te verbinden met de bomen en het land, en healing te geven waar dat nodig voelt. Het is een spirituele ervaring, waarin we niet alleen onszelf opladen, maar ook de bomen en de aarde. De gezamenlijke energie is krachtig en helpt om nog dieper door te dringen in het proces van heling.

Het mooie van een Eco-Therapie Dag is dat je niet alleen het bos observeert of ervan geniet – je speelt een actieve rol in het herstel van de natuur. Je brengt energie, liefde en balans naar plekken die dat hard nodig hebben.

Eco-Therapie Dag: Boom Healing op 1 november

🌳✨ Op 1 november, het begin van het nieuwe Heksenjaar, organiseer ik de eerste Eco-Therapie Dag: Verbinding met de Bomen. We gaan samen het bos in (locatie: Velsen) en geven healing aan bomen en plekken die onze energie en liefde nodig hebben. 🌿

Als je er niet fysiek bij kunt zijn, is dat geen probleem! Ik ontwikkel (in samenspraak met de bomen) een speciale oefening waarmee je op jouw eigen plek mee kunt doen. Je kunt op 1 november op hetzelfde moment als ons, bij jouw eigen bos of bomen, healing geven en zo bijdragen aan het grotere geheel.

Aanmelden is verplicht en voor slechts €15 kun je meedoen. Het volledige bedrag (minus onkosten) wordt gedoneerd aan de stichting Trees for All. Zo dragen we niet alleen energetisch bij, maar planten we ook letterlijk de zaadjes voor een betere toekomst. 🌱

Of je nu in het bos in Velsen meedoet of op afstand, samen kunnen we een verschil maken voor de bomen en de natuur om ons heen. Laat de natuur jou helen, terwijl jij haar heelt.

πŸ“… 1 november 2024 van 13:00 tot 16:00
πŸ’° €15 voor Trees for All
πŸ“ Fysiek: Velsen | Op afstand: jouw eigen plek

Doe je mee? Meld je aan via de mail mail@heksenkruid.nl

Samen kunnen we een verschil maken. Of je nu in het bos in Velsen meedoet of vanuit je eigen omgeving, Eco-Therapie helpt ons allemaal dichterbij de natuur te komen en haar te ondersteunen op een diepere, energetische manier.

Laat de natuur jou helen, terwijl jij haar heelt. 🌿

Lees hieronder het verhaal van mijn Eikenvriend uit mijn eerste boek ‘Hoofd in de Wolken en Voeten in de Aarde’

Klik op de afbeelding voor ware grootte