.............Volle Maanviering & wandeling
..

Deze avond gaan wij wandelen in de energie van de Volle Maan.

De Maan mooi & mysterieus. Een baken in de nacht. Zij is een symbool van de cycli van het leven, van de geboorte tot de dood en de wedergeboorte.

De maan wordt gezien als de vrouwelijke kracht aan de hemel, zoals de zon het mannelijke vertegenwoordigd. De Maan is de moeder. Staat symbool voor vruchtbaarheid.

In mei staat de Grasmaan in haar kracht, deze staat voor GROEI
Deze maan vieren we buiten (bij mooi weer op het strand) We gaan symbolisch uitbeelden wat voor Groei er in ons leven aanwezig is.... Dit onder het licht van de (bijna) Volle Maan zal een magisch geheel vormen.

Datum: 28 mei 2018
Tijd
: 20.00 tot ca. 22.00 uur
Locatie: Hoor je na inschrijven (NH Kennemerland)
Kosten: € 20,00 per persoon
Aanmelden: mail@heksenkruid.info

De maanviering wordt altijd in een klein groepje gedaan, met een intiem karakter. Het aantal deelnemers is circa 6-8 personen. Ook zeer geschikt voor mensen die kennis willen maken met het vieren van de Maan. Samen met de wandeling doen we ook een Maanritueel die verbonden is met het thema van de maan die op dat moment in haar kracht staat.


NIEUW! 18 juni 2018 start het tweede seizoen van de Jaarcirkel ~ Zomer!
Een seizoen mee OP REIS gaan met de magie & energie van de seizoenen van de Natuur en de cyclus van de Maan.

Inspringen op energieën die in de lucht hangen en vrij zijn om dit te laten groeien en ontwikkelen… Bomen, Kruiden, Krachtdieren ont-moeten...

Vooral JEZELF ontmoeten in alle gezichten van de Cirkel van de Maan...

Meer lezen of meedoen? Kijk hier...