Volle Maanviering & wandeling

Wij gaan wandelen in de energie van de Volle Maan.

De maan mooi en mysterieus. Een baken in de nacht. Zij is een symbool van de cycli van het leven, van de geboorte tot de dood en de wedergeboorte daarna. De maan wordt gezien als de vrouwelijke kracht aan de hemel, zoals de zon het mannelijke vertegenwoordigd. De Maan is de moeder. Staat symbool voor vruchtbaarheid.

In april staat de Maan van het ontwaken in haar kracht, deze staat voor WEDERGEBOORTE
Aan de vooravond van Beltane zullen we gezamenlijk in een Berkenbos een viering doen waarbij wedergeboorte en de cycli van het leven gevierd gaat worden. Dit onder het licht van de (bijna) Volle Maan zal een magisch geheel vormen.

Datum: 29 april 2018
Tijd
: 20.00 tot ca. 22.00 uur
Locatie: Hoor je na inschrijven (NH Kennemerland)
Kosten: € 20,00 per persoon
Aanmelden: mail@heksenkruid.info

De maanviering wordt altijd in een klein groepje gedaan, met een intiem karakter. Het aantal deelnemers is circa 6-8 personen. Ook zeer geschikt voor mensen die kennis willen maken met het vieren van de Maan. Samen met de wandeling doen we ook een Maanritueel die verbonden is met het thema van de maan die op dat moment in haar kracht staat.


18 juni 2018 start het tweede seizoen
van de Jaarcirkel ~ Zomer!
Een seizoen meegaan met de magie & energie van de seizoenen der Natuur en de cyclus der Maan. Inspringen op energieën die in de lucht hangen en vrij zijn om dit te laten groeien en ontwikkelen…

Meer lezen of meedoen? Kijk hier...