Jaarcirkel


Sta je ervoor open om de natuur beter te leren kennen en wil je persoonlijke begeleiding ontvangen op het pad van de natuurmagie -en rituelen?

Dan kun je er voor kiezen om bij mij in de leer te gaan, zodat je zelf leert hoe je rituelen kunt uitvoeren, de natuur op een andere manier leert kennen en ervaren. Haar magische kanten gaat zien, jezelf kunt verbinden met Moeder Aarde en leert hoe je magie kunt aanwenden. Uiteraard speelt ook de Maan een belangrijk aspect in deze jaarcirkel. De 8 jaarfeesten zijn een leidraad in deze jaarcirkel om moeder Aarde beter te leren kennen en te voelen wat haar energie met ons doet!

2018 starten we met de eerste Jaarcirkel!

Tijdens de Jaarcirkel zijn we veel buiten in bos of duin. Ik wil dat we een diepe verbinding aangaan met Moeder Natuur, haar elementen (daar horen ook de jaargetijden bij, voelen en ervaren), haar 'simpele' manier van ons dingen aanreiken en dit leren te zien... dit omzetten in intenties en vandaar uit mooie, krachtige en toch simpele rituelen kunnen ontwikkelen.

Voor jou de vragen;

- Ben je bereid om met elk weertype het bos of duin in te gaan?
- Kan en durf je jezelf volledig te geven in de groep die straks ontstaat?
- Kun je als onderdeel van de groep jouw deel bijdragen?
- Ben je bereid om ook een deel van de rituelen op je te nemen?
- Ben je bereid om een motivatie te schrijven waarom je mee wilt doen?

Als je deze vragen met 'Ja' kunt beantwoorden, dan wil ik je van harte uitnodigen om jouw motivatie te mailen. Nav hiervan zal ik een selectie maken om de Jaarcirkel samen te stellen.

Data jaarcirkel 2018 Thema
Vrijdag overdag 2-2 Imbolc
Vrijdag overdag 23-3 Ostara
Vrijdag avond 27-4 Beltane
Vrijdag avond 29-6 Midzomer
Vrijdag overdag 3-8 Lughnasadh
Vrijdag overdag 21-9 Mabon
Vrijdag avond 2-11 Samhain
Vrijdag middag 21-12 Midwinter
2019  
Januari laatste datum in overleg  

Je leert de maan, de elementen en de natuur beter kennen en je leert omgaan met magie en (natuur) rituelen.

De bijeenkomsten zullen we vanuit verschillende plekken werken, er zal veel buiten worden gewerkt, dit gebeurt in de omgeving van IJmuiden.

Beperkt aantal deelnemers (nog 2 plekken vrij!)
Om de volle aandacht te kunnen geven die nodig is om de rituelen, de natuur, de maan en de magie te leren kennen en te ervaren, is het aantal deelnemers beperkt. Degene met de juiste intentie en motivatie zullen alleen deel kunnen nemen.

Totale kosten voor de Jaarcirkel zijn € 780,00
Betaal je;
- in 1 keer krijg je 30,00 korting, dan betaal je € 750,00
- in 4 keer dan is het € 195,00 per 2 maanden.
Dit is incl lunch (als de cursus overdag is), het lesmateriaal (digitaal aangeleverd), materialen die tijdens de Jaarcirkel nodig zijn en alles wat er nog meer bij komt.

Wil je meedoen? Stuur dan voor jouw motivatie mail voor 21 december 2017 naar mail@heksenkruid.nl

N.a.v. de motivatie mails zal ik een selectie maken om de Jaarcirkel samen te stellen Hiervan wordt je uiterlijk 5 januari 2018 op de hoogte gebracht.