E-Learning Kruidencursus

Bij Heks & Kruid kun je via de E-Learning kruiden lessen volgen, dit heb ik opgezet zodat de leer over kruiden en magie voor iedereen toegankelijk is.

De lessen zijn mooi en overzichtelijk opgezet, tevens worden de lessen regelmatig ondersteund met persoonlijke filmpjes.

Er zijn 2 verschillende E-Learningsites waarbij je zelf de keuze kunt maken welke E-Learning je wilt gaan volgen. Hieronder beschreven is de basis voor beide cursussen;

Kruidenwijs & Kruidencursus
Zijn beide een E-Learning cursus die als kruidenbeleving dieper gaat dan alleen de geneeskrachtige kant van kruiden. Je gaat op onderzoek uit naar de magische, beschermende en genezende kracht van kruiden, dit gecombineerd met de spirituele & magische betekenis van elk kruid.
De kruiden die je tijdens deze maanden gaat ontdekken zullen voor altijd in je hart gesloten worden. Je krijgt aangereikt hoe je kruidenzalfjes kunt maken, kruiden in rituelen kunt gebruiken, orakelen met kruiden, kruidenelixers maken, maar ook; op een simpele manier gebruik maken van de kruiden, leren herkennen van de kruiden en de energie van een kruid ervaren. Soms komen er ook bomen voorbij in de cursus.
Het is een beleving van de diepere betekenis van kruiden....bomen.... de maan.....de natuur elementen... en de liefde en bewondering voor de natuur zal gaan groeien in je hart en ziel....

Tijdens de cursus heb je huiswerkopdrachten die je gaat doen en je kunt eventueel communiceren met medecursisten; we hebben een chatroom waar we 1 keer per maand op een vast tijdstip de Kruidenbabbel hebben. Per kruid hebben we een forum, waar je van alles kwijt kunt over de kruiden.

Het verschil tussen de cursussen lees je hieronder.
Kruidenwijs is een cursus van 13 maanden, waar het volle maanthema altijd in verwerkt zit, dus wat is de energie van de maan en wat voor handelingen kun je doen. Verder staat er meestal wel een mooi ritueel in die je op de avond van volle maan kunt doen. Rondom volle maan komen de lessen van dit kruid vrij.
E-Learning website www.kruidenwijs.nl

In onderstaande video leg ik uit hoe de E-Learning van Kruidenwijs in zijn werk gaat;Kruidencursus

Kruidencursus is een cursus van 12 maanden, waar de kruiden en de elementen; aarde, water, vuur, lucht en spirit worden gecombineerd. Tevens komen de lessen van deze cursus vrij rondom nieuwe maan. Ook hier zitten mooie rituelen in verwerkt hoe de kruiden verweven kunnen worden met de elementen.
E-Learning website http://kruidencursus.nl

In onderstaande video leg ik uit hoe de E-Learning van Kruidencursus in zijn werk gaat;

In beide E-Learning's worden er 2 pakketten in abonnementsvorm aangeboden;
Het Basispakket en het Pluspakket

Kosten Basispakket*
Voor beide cursussen zijn de kosten voor het basispakket € 30,00 per maand.
Betaal je het cursus bedrag in 1 keer dan krijg je 30,00 korting.

Lees hier meer over;

Basispakket Kruidenwijs

Basispakket Kruidencursus

Kosten Pluspakket
Voor beide cursussen zijn de kosten voor het pluspakket € 70,00 per maand.
Betaal je het cursus bedrag in 1 keer dan krijg je 100,00 korting.

Lees hier meer over;

Pluspakket Kruidenwijs

Pluspakket Kruidencursus

Daarnaast wordt er in de E-Learning elke maand een Kruiden Magie pakket aangeboden, dit is vrijblijvend en incidenteel te bestellen, het Kruiden Magie pakket geeft je extra verbinding met het Kruid van de maand.

Het Kruiden Magie pakket kost ca. voor NL 25,00 en BE 31,72 dit is inclusief verzending.

*Let op!
Vanaf januari 2018 zal het cursusgeld omhoog gaan, meld je dit jaar nog aan om de gehele cursus gebruik te maken van de oude cursusprijs.

Aanmelden
Kijk eerst even op de E-Learning websites wanneer de eerst volgende groep start en stuur daarna een mailtje.

Lees hier de reacties van oud E-learning cursisten.


 

mail: mail@heksenkruid.info
Tel: 06-22163389

Informatie website over de e-learning van Heks en Kruid