E-Learning Kruidencursus

Bij Heks & Kruid kun je via de E-Learning kruiden lessen volgen, dit heb ik opgezet zodat de leer over kruiden en magie voor iedereen toegankelijk is.

De lessen zijn mooi en overzichtelijk opgezet, tevens worden de lessen regelmatig ondersteund met persoonlijke filmpjes.

Er zijn 2 verschillende E-Learningsites waarbij je zelf de keuze kunt maken welke E-Learning je wilt gaan volgen. Hieronder beschreven is de basis voor beide cursussen;

Kruidenwijs & Kruidencursus
Zijn beide een E-Learning cursus die als kruidenbeleving dieper gaat dan alleen de geneeskrachtige kant van kruiden. Je gaat op onderzoek uit naar de magische, beschermende en genezende kracht van kruiden, dit gecombineerd met de spirituele & magische betekenis van elk kruid.
De kruiden die je tijdens deze maanden gaat ontdekken zullen voor altijd in je hart gesloten worden. Je krijgt aangereikt hoe je kruidenzalfjes kunt maken, kruiden in rituelen kunt gebruiken, orakelen met kruiden, kruidenelixers maken, maar ook; op een simpele manier gebruik maken van de kruiden, leren herkennen van de kruiden en de energie van een kruid ervaren. Soms komen er ook bomen voorbij in de cursus.
Het is een beleving van de diepere betekenis van kruiden....bomen.... de maan.....de natuur elementen... en de liefde en bewondering voor de natuur zal gaan groeien in je hart en ziel....

Tijdens de cursus heb je huiswerkopdrachten die je gaat doen en je kunt eventueel communiceren met medecursisten; we hebben een chatroom waar we 1 keer per maand op een vast tijdstip de Kruidenbabbel hebben. Per kruid hebben we een forum, waar je van alles kwijt kunt over de kruiden.

Het verschil tussen de cursussen lees je hieronder.
Kruidenwijs is een cursus van 13 maanden, waar het volle maanthema altijd in verwerkt zit, dus wat is de energie van de maan en wat voor handelingen kun je doen. Verder staat er meestal wel een mooi ritueel in die je op de avond van volle maan kunt doen. Rondom volle maan komen de lessen van dit kruid vrij.
E-Learning website www.kruidenwijs.nl

In onderstaande video leg ik uit hoe de E-Learning van Kruidenwijs in zijn werk gaat;Kruidencursus

Kruidencursus is een cursus van 12 maanden, waar de kruiden en de elementen; aarde, water, vuur, lucht en spirit worden gecombineerd. Tevens komen de lessen van deze cursus vrij rondom nieuwe maan. Ook hier zitten mooie rituelen in verwerkt hoe de kruiden verweven kunnen worden met de elementen.
E-Learning website http://kruidencursus.nl

In onderstaande video leg ik uit hoe de E-Learning van Kruidencursus in zijn werk gaat;

Kosten
Voor beide cursussen zijn de kosten € 30,00 per maand.
Betaal je het cursus bedrag in 1 keer dan krijg je € 30,00 korting.

Aanmelden
Kijk eerst even op de E-Learning websites wanneer de eerst volgende groep start en stuur daarna een mailtje.

Lees hier de reacties van oud E-learning cursisten.


Informatie over een Proefles van de E-Learning

Wat is een proefles?
Een proefles meedoen houdt in dat je een volle maand het volledige lesmateriaal tot je beschikking krijgt van
de maand waarin je instapt. Tevens heb je alle rechten om deel te nemen aan de forum discussies en de chatroom (kruidenbabbel). Zo kun je kijken of deze manier van leren jou bevalt en of je ermee door wilt gaan.

Wanneer start de proefles?
De eerst volgende datum dat de lessen van start gaan wordt op de website van de e-learning bekend gemaakt.
- Voor Kruidenwijs klik hier
- Voor Kruidencursus klik hier

Wat als de proefles mij niet bevalt?
Je kunt dit aangeven nadat je de inloggegevens hebt gekregen en het lesmateriaal hebt doorgenomen. Je account zal altijd 1 maand lang actief blijven, tot die tijd heb je de mogelijkheid om aan alles deel te nemen. Wil je stoppen, dan stuur je een email dat je niet door wilt gaan.

Wat zijn de kosten van een proefles?
Een proefles kost in principe hetzelfde als een gewone les, je betaald een bedrag van € 30,00 om 1 maand de lessen te volgen via de E-learning. Na 3,5 week kun je beslissen of je doorgaat of niet.

Als je doorgaat worden de kosten van de proefles verrekend met de cursus.

Is de cursus via E-Learning volgen lastig?
Nee, het inloggen en het lesmateriaal via de website volgen is niet moeilijk, een beetje computerervaring is handig, om bijv foto's te plaatsen of om een filmpje te bekijken. Over het algemeen zijn er nog geen E-Learning cursisten geweest die het lastig vonden om via de E-Learning site de lessen te volgen.

Hoe meld ik me aan voor een proefles?
- Stuur een email naar > mail@heksenkruid.info
- Vermeld in de mail even je gegevens en welke e-learning je wilt volgen.

mail: mail@heksenkruid.info
Tel: 06-22163389

Informatie website over de e-learning van Heks en Kruid